Bokrecension: Recension “Jag vill veta var stockrosorna kommer ifrån”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Jag vill veta var stockrosorna kommer ifrån
Författare: Amanda Svensson
Bokförlag: Novellix
Ålder (vad jag tycker): Från ca 15 år
Antal sidor: 25 sidor
ISBN: 9789186847395
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.31
Recensionsexemplar: Nej!

Baksidestext
Jag frågar henne igen om hon minns den första kvällen, enda kvällen, gårdagskvällen, hur vi möttes vid en häck på Sveriges sydligaste udde, måsarna och strandrågen, havet alldeles nära och hur hon stack armen genom häcken och tog tag i min arm, och att jag tyckte att hon var söt, mycket söt, men inte vacker, inte så att det gjorde ont.

Vad tycker jag?
Det här var ingen bok för mig. Jag gillade inte språket och det kändes som att boken inte hade något flyt eller en handling som jag kunde greppa. För mig var den svår att hänga med i för att det var så mycket kommatecken och upprepningar av ord. Det enda som är bra med den här boken är omslaget som är SUPERFINT. Jag älskar verkligen omslaget men inte handlingen. Jag begriper det verkligen inte. Det är som sagt för mycket kommatecken och upprepningar som gör att jag inte får något flyt i läsningen. Tyvärr alltså men jag kan inte ge denna ett högt betyg…

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇