Bokrecension: Recension “Eddie 12/Elsa 12”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Eddie 12/Elsa 12
Författare: Thomas Halling
Bokförlag: Alfabeta
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n 10 Ă„r
Antal sidor: 128 sidor
ISBN: 9789150115017
Finns hos: Alfabeta / Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.33
Första meningen i boken: Eddie vaknade av högljudda röster i rummet intill / Elsa vaknade av att en solstrÄle vÀrmde hennes ansikte.

Handling
Boken handlar om Eddie som Àr brÄkig och stökig. Han gÄr till skolan och ser en ny tjej i klassrummet. Han blir förbannad för han inte fÄr som han vill och blir utslÀngd. Han gÄr till centrum och trÀffar en kompis som erbjuder honom en telefon. Han fÄr ett jobb för att betala.

Elsa har precis flyttat till en ny stad och första dagen blir hennes nya mobil stulen i centrum. Hon blir ledsen och gÄr hem. NÀsta dag gÄr hon till nya skolan och hatar allt. Ingen Àr snÀll mot henne och hon vill absolut inte gÄ dit igen. Elsa möter Eddie och de pratar en lÄng stund.

Vad tycker jag?
Jag ÄLSKAR boken! Det enda minuset Ă€r slutet, jag skulle velat veta hur det gĂ„r. Jag tycker idĂ©n Ă€r bra att lĂ€saren fĂ„r vĂ€lja hur perspektivet pĂ„ saker ska vara. LĂ€ser man Eddies bok först blir det pĂ„ ett sĂ€tt och lĂ€ser man Elsas först blir det pĂ„ ett annat sĂ€tt. Det Ă€r tvĂ„ framsidor.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇