Bokrecension: Recension “Det sjunger i isen”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Det sjunger i isenFörfattare: Linnea DunĂ©rBokförlag: Humle FörlagÅlder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 15 Ă„rAntal sidor: 432 sidorISBN: 9789163922374Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 4.09Recensionsexemplar: Ja! Tack sĂ„ mycket!

BaksidestextDe tre systrarna Dalin har levt ett lugnt och skyd­dat liv som döttrar till stadens kyrkoherde, men vintern 1869 förÀndras allt. Inez Àr pÄ vÀg hem frÄn grannsocknen nÀr hon plötsligt befinner sig mitt i mardrömmen. Ensam och utlÀmnad till den skrÀckfigur hon bara hört ont om tror hon att hoppet Àr ute. Men efter hand börjar hon se mÀnniskan bortom alla illasinnade rykten.
Samtidigt inser Inez att hon för första gÄngen har möjlighet att fatta ett beslut om sitt eget liv. Men valet Àr inte enkelt. Hur hon Àn gör mÄste hon svika nÄgon hon Àlskar. I och med Inez beslut sÀtts livet i gungning Àven för Elsa, som försöker hitta ett sÀtt att hantera sina skuldkÀnslor, och för Gertrud, som fÄr se en ny vÀrld öppna sig.

Vad tycker jag?Jag Ă€lskar boken!! Jag Ă€lskar att det handlar om en vanlig smĂ„stad i 1800-talets Sverige. Jag gillar alla saker som hĂ€nder hela tiden, men det blir Ă€ndĂ„ inte för mycket. Jag Ă€lskar författarens sprĂ„k och att hon fĂ„tt in sĂ„ mycket fakta invĂ€vt i texten. Jag verkligen Ă€lskar boken! Jag ville inte att den skulle ta slut! Miljön kĂ€nns sĂ„ mysig och jag Ă€r verkligen med Inez i skogen. Inez Ă€r Ă€ven en karaktĂ€r som jag gillar jĂ€ttemycket. Jag har bara positiva saker att sĂ€ga!!!LĂ€s den, Ă€lska den!Jag har ju egentligen aldrig lĂ€st historiska romaner, men efter att ha lĂ€st denna Ă€r jag sĂ„ sugen pĂ„ att öppna upp den vĂ€rlden ocksĂ„.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇