Bokrecension: Recension “Det brinner”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

BaksidestextDet brinner uppe i ödetorpet!
Frida och Isabelle ser skrĂ€ckslagna hur hela torpet stĂ„r i lĂ„gor – det Ă€r ju deras fel, eller
? De svĂ€r pĂ„ att aldrig, aldrig berĂ€tta för nĂ„gon vad de vet. Men nĂ€r poliserna hittar skelettdelar i askan börjar mardrömmen pĂ„ allvar: nĂ„gon har blivit innebrĂ€nd i elden! Är det denne “nĂ„gon” som smyger kring deras hus pĂ„ nĂ€tterna?
Vad tycker jag?Jag tycker verkligen om den hÀr boken! Den Àr spÀnnande och vÀldigt bra skriven. Jag kunde i och för sig förutspÄ vad som skulle hÀnda men det kan bero pÄ att jag inte riktigt Àr den rÀtta Äldersgruppen. Jag tycker att den Àr vÀldigt bra men som sagt Àr den lite för enkel att förstÄ för mig. Jag gillar verkligen spÀnningen i den, att det smyger runt nÄgon i trÀdgÄrden och det gör att jag vill fortsÀtta lÀsa. Jag tycker ocksÄ att det Àr bra att barnen blir kallade som vittne till hÀndelsen. Det tror jag gör att om det skulle hÀnda i verkligheten kanske barnet vÄgar berÀtta eftersom boken visar att polisen vill hjÀlpa till.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇