Bokrecension: Rättskiparen av Lotta Luxenburg

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel: Rättskiparen
Författare: Lotta Luxenburg
Förlag: Bokfabriken
ISBN: 978-91-7835-243-2
Serie: Stockholmsgruppen #2
Antal sidor: 287
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar från: Bokfabriken, stort tack!
Handling:När Isabella Knyckare, vid specialenheten Stockholmsgruppen, kommer över uppgifter om ett hemligt polisnätverk hamnar hon åter i utsatt läge. Nätverket är misstänkt för att ha ställt sig över lagen i jakten på Stockholm värsta brottslingar. Vilka av kollegorna i Polishuset kan Isabella lita på? Hur långt är de skyldiga beredda att gå för att sanningen inte ska komma ut? När Isabellas internutredning dessutom visar att henens fästman, som blivit ihjälskjuten i tjänsten, var ett bondeoffer i nätverkets kamp mot brottsligheten blir Isabellas utredning djupt personlig. 

Kommentar: Tyckte om första delen “Infiltratören” i denna serie. Som alltid rekommenderar jag att läsa en serie i den ordning de skrevs, man får mycket mer förståelse till karaktärerna.

Det tar fart direkt från början. Det är spännande, rappt, bra intrig. Det händer något hela tiden, helt enkelt en spännande bladvändare. Här får vi komma karaktärerna närmare inpå livet än vad vi fick göra i föregående bok, gillade det och att lära känna dem bättre. Språket är lätt att ta till sig, korta kapitel som ofta avslutas så man vill fortsätta läsa. Boken avslutas med en cliffhanger såklart så man vill ju läsa nästa del nu.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇