Bokrecension: PALOMINO AV DANIELLE STEEL

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

PÄ baksidan av boken stÄr det:
Hon skulle aldrig glömma den dÀr heta augustikvÀllen nÀr John avslöjade att han hade trÀffat en annan och ville skiljas.
Samantha – vacker, begĂ„vad, mitt uppe i en spĂ€nnande karriĂ€r – drabbades av det otĂ€nkbara: hon blev övergiven av en man som hon trode Ă€lskade henne.
LĂ€nge kĂ€mpade hon för att bygga upp sin raserade vĂ€rld och sin tilltygade sjĂ€lvtillit. Men nĂ€r ensamheten hotade knĂ€cka henne, lĂ€mnade hon New York och tog sin tillflykt till en vĂ€n i Kalifornien. DĂ€r, i friheten och enhelheten pĂ„ ranchen, bleknade lĂ„ngsamt minnena och Samantha började inse att livet inte var slut – bara hennes tid med John.
Den man som fick Samanthas livslust att sakta ÄtervÀnda var olik alla andra mÀn hon tidigare mött. Ja, olik henne sjÀlv ocksÄ, men kanske var det just det hon behövde? Eller var kontrasterna för stora?

Min Ă„sikt:
Jag gillar sedan tidigare Danielle Steel som författar dĂ„ jag tycker om sĂ€ttet som denne skriver och uttrycker sig pĂ„. Den hĂ€r boken var inget undantag. Det Ă€r en berĂ€ttelse som berör vĂ€ldigt mycket och Ă€ven om en del delar i boken Ă€r förutsĂ€gbara sĂ„ utvecklas inte historien alls i den riktning som jag trodde frĂ„n början att den skulle göra. Är en fin berĂ€ttelse som nĂ€stan fick mig att grĂ„ta i vissa kapitel. Även om jag vet att det Ă€r en pĂ„hittad historia sĂ„ Ă€r det ju Ă€ndĂ„ faktiskt sĂ„ att mĂ„nga i vĂ€rlden har upplevt denna historia som en del av sin vardag. Gillar ni Danielle Steels sĂ€tt att skriva sĂ„ tror jag att ni Ă€ven gillar den hĂ€r boken


InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇