Bokrecension: Om fyra vänner

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Igår läste jag ut nuet är nu av Tamara Bach. Jag kan direkt säga att det inte var den bästa bok jag läst direkt. Den var långtråkig och det hände nästan ingen ting på de 300 sidorna. Sedan fastnade man inte för karaktärerna och hennes skrivande fick en att känna som att man stod bakom en glasvägg och såg allting. Det är framför glasväggen man vill vara.
Boken handlar om de fyra vännerna Bowie, Zanker, Finshen och Mono. De är nio dagar kvar tills de börjar sommarlovet och de vet inte riktigt vad de ska göra. Finshen älskar Zanker men som aldrig ens tittat på Finshens mer än som en vän. Mono är blyg och när den underbara tjejen Natalie kommer in i hans liv får han panik. Gillar Bowie Finshen?
Ja handlingen säger inte så mycket mer att den skulle innehålla kärlek vilket den knappt gör. Annars händer inte mycket, problem hemma, kärlekstrubbel och ja, inget.
Ingen bok jag skulle tipsa om direkt.Skrivet av Elin Kategorier: 14+FamiljeproblemKärlek

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇