Bokrecension: Offer 2117 av Jussi Adler-Olsen

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Offer 2117
Författare: Jussi Adler-Olsen
Förlag: Albert Bonniers Förlag
ISBN: 978-91-0017-562-7
Serie: Avdelning Q #8 
Antal sidor: 512
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar frĂ„n: Albert Bonniers Förlag, stort tack!
Första meningen: â€œEn vecka innan Assads familj lĂ€mnade Sab Abar tog hans pappa med honom till lördagsmarknadens övervĂ€ldigade myller av bodar med kikĂ€rter, granatĂ€pplen, bulgur, kryddor i starka fĂ€rger och kacklande höns som vĂ€ntade pĂ„ yxan.”

Handling:I över 10 Ă„r har Assad arbetat tillsammans med Carl Mörk och Rose pĂ„ Köpenhamnspolisens cold case-avdelning. Men vet de egentligen vem han Ă€r? Under Ă„rens lopp har Assad överraskat med kunskaper i de mest ovĂ€ntade Ă€mnen, han talar en rad olika sprĂ„k och kan oskadliggöra en fiende pĂ„ ett ögonblick. Var kommer han ifrĂ„n? Vilka hemligheter bĂ€r han pĂ„? I “Offer 2117” fĂ„r vi svaren. Det hĂ€r Ă€r Assads historia. 

Kommentar: Det hĂ€r Ă€r en bok och historia jag sett sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ lĂ€nge fram emot att lĂ€sa. Assad har ju varit lite av ett mysterium, vi har inte vetat sĂ„ mycket om honom men hĂ€r fĂ„r man alla svar för hĂ€r Ă€r det hans historia som stĂ„r i fokus. Det Ă€r riktigt spĂ€nnande att fĂ„ ta del av hans historia och förflutna. Det som hĂ€nde Assad för mĂ„nga Ă„r sedan har sĂ€kert hĂ€nt mĂ„nga, det kan hĂ€nda och har hĂ€nt. NĂ€r jag lĂ€ste Ă€r jag nĂ€stan inte förvĂ„nad vilken bakgrund han har, Jussi Adler-Olsen mĂ„lar upp det mycket bra.
Som alltid nÀr författaren skriver en bok Àr det intressant, fÀngslande och man sugs direkt in i handlingen, aktuella samhÀllsfrÄgor. Det Àr allvarliga Àmnen men Jussi har alltid med en dos humor. Böckerna har blivit allvarligare och mörkare, hÀr kan man verkligen sÀga att det tas ytterligare ett steg mot det mörka.
Alltid nÀr jag har lÀst ut en bok i denna serie lÀngtar jag till nÀsta.

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇