Bokrecension: Ny spänningsroman lagom till påsk!

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

edan här på första raden vill jag tala om att det nu kommer information om min egen bok, bara så ni vet. Bödeln Frälsaren Observatören har nämligen release nästa vecka och jag kan knappt fatta att det är sant

Här är en kortversion av baksidestexten: Leona Bowmoore anländer till den isolerade ön Palawu för att jobba som projektledare vid Sveriges hittills största inspelning av reality-tv. Men allt står inte riktigt rätt till. Leonas kamerateam förlorar sina möjligheter att kommunicera med omvärlden och ett psykologiskt spel tar sin början. Ett spel som tvingar var och en att möta sina djupaste rädslor och får dem att omvärdera allt de hittills har trott på. Från och med nu går det inte att lita på någon.

Bödeln Frälsaren Observatören är en spänningsroman med psykologiskt djup, överraskande vändningar och ett persongalleri utöver det vanliga.

På min författarhemsida berättar jag varför Bödeln Frälsaren Observatören tog tio år att skriva plus en massa annat om bakgrunden till boken. Där kan du också passa på att svara på två enkla frågor och skriva med max tio ord vad du tycker att en bra spänningsroman ska innehålla. Då har du chans att vinna en vistelse för två personer i Skottland!

En bevakning hos din nätbokhandlare nu gör att du bör hinna få hem Bödeln Frälsaren Observatören lagom till påskledigheten. Så, slut på reklam.  Jag var helt enkelt tvungen att ge er denna viktiga information 

Allt gott!
/

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇