Bokrecension: MY LADY JANE AV CYNTHIA HAND, BRODI ASHTON OCH JODI MEADOWS

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

“My Lady Jane” av Cynthia Hand, Brodi Ashton och Jodi Meadows, utgiven av Harper Teen, 2016, 4/5 stjĂ€rnor.

My Lady Jane Àr första boken i en trilogi om tre olika historiska personer vid namn Jane. Alla böckerna Àr fristÄende inom serien, vilket innebÀr att man mÄste inte ha lÀst denna för att lÀsa de andra tvÄ. My Lady Jane handlar om Lady Jane Grey, som var en verklig historisk person, och hennes liv. Det som gör denna bok sÄ fantastisk och vÀldigt rolig Àr att författarna skrivit om historien, sÄ Àven om personerna i boken fanns pÄ riktigt och en hel del hÀndelser skedde faktiskt, sÄ har de skrivit historien pÄ sitt eget vis och det finns magiska element i boken.

Det Àr jÀttesvÄrt att förklara boken utan att spoila nÄgot, men den handlar som sagt om Lady Jane Grey, Kung Edward och Gifford, eller G som han helst vill bli kallad. och hur det kungliga politiska spelet fungerar, samtidigt som en del mÀnniskor i England har magiska krafter och en del har inte det. Som sagt, jag Àr jÀttedÄlig pÄ att förklara den, men jag Àlskade den och vill man ha en bok som genererar en hel del skratt och som Àr baserad pÄ historiska hÀndelser sÄ Àr detta boken för er!

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇