Bokrecension: Mitt liv & jag

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

FrĂ„n Bazar Förlag dök Cecelia Aherns “Mitt liv och jag” upp i brevlĂ„dan – till min glĂ€dje. Den gjorde sig utmĂ€rkt som lĂ€sning under parasollet!

Beskrivning frÄn förlaget:

Lucy Silchester har fullt upp med livet, vÀnner, katten, familjen, andras invecklade relationer, arbetet (som hon inte gillar) och en bil som stÀndigt mÄste till verkstaden. Livet har kört fast i samma hjulspÄr.

En dag knackar livet pÄ hennes dörr i skepnad av en ganska nedgÄngen man i en gammal kostym. Livet följer Lucy vart hon gÄr och hon tvingas att möta sig sjÀlv och de halvsanningar som kantat hennes liv. Kan livet lÀra henne att vara sann mot sig sjÀlv?

Det hĂ€r var sannerligen en historia i sann Ahern-anda. Och förmodligen den bĂ€sta sedan “PS. Jag Ă€lskar dig!” och “DĂ€r regnbĂ„gen slutar”, som bĂ„da blev storfavoriter hos mig. “Mitt liv & jag” nĂ„r inte riktigt upp till samma kvalitet som nyss nĂ€mnda titlar, men Ahern Ă€r Ă„tminstone en god bit pĂ„ vĂ€gen. Den hĂ€r boken liknar nĂ€mligen ingen annan jag lĂ€st, och den Ă€r dessutom bĂ„de mysig och lite smĂ„rolig. TyvĂ€rr finns Ă€ven vissa delar som blir lite sega och tjatiga i lĂ€ngden, men pĂ„ det stora hela Ă€r detta helt klart en lĂ€svĂ€rd, annorlunda och charmig historia.

Tack till Bazar Förlag för recensionsexemplaret!

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇