Bokrecension: Minirecensioner, “ingen återvändo, på liv och död”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Författare: Deb Loughead
Förlag: Stabenfeldt (bokklubb: girl:it)
Utgivningsår: 2015
Serie: Ravenscrest Lake #3 (av minst 3)
Sidantal: 103
Språk: Svenska
Originaltitel: No Turning Back Now
Nyckelord: familj, kusiner, vänner, kärlek, spänning, campa, en ö, att ha förändrats
Övrigt: Utläst på hösten 2015

Efter sex veckor i kusinernas stuga har Jaime förändrats mycket. Frågan är vad hennes överbeskyddande mamma kommer att säga när hon kommer på besök. Jaimes mamma tycker inte alls om att ungarna ska ut och tälta i två dygn. Om hon hade vetat vad de kommer att råka ut för skulle hon nog ha sett till att de aldrig gav sig av i kanoterna.

Allt är frid och fröjd när barnen slår läger på den lilla ön som de har valt ut. Jaime är överförtjust, eftersom det verkar som om Tyler – killen som hon är hemligt förälskad i – gillar henne. Men den idyllen blir inte långvarig …

Kort omdöme:

Det här boken har jag fått från bokklubben girl:it och föga överraskande så var det en fristående fortsättning på två andra böcker som jag fått av klubben. Dessa två.

Men enkel, kort och lättläst bok – som underhåller för stunden. Perfekt bok att läsa när man är i en lässvacka och behöver få lite hjälp på traven för att börja läsa igen. Just denna var väldigt spännande. Contemporary med lite thriller-känsla, för att de får ett slags “uppdrag” som de vill klara, och man vet inte hur det ska gå. Om de kommer att lyckas överhuvdtaget, eller vad som kommer hända under tiden!

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇