Bokrecension: Ljus i mörkret

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Vid något tillfälle – det är bra längesedan nu – fick jag frågan varför jag inte recenserade några kristna böcker på min blogg, eftersom jag ju är kristen. Svaret jag då gav gäller fortfarande; att det finns få kristna böcker som är verkligt bra. Fast motsatsen som bekräftar reglen finns ju alltid. 

Jag har läst en gammal bok, den kom ut första gången 1977. Det är Rolf Karlsson som berättar om sitt liv och om sin sjukdom som gjorde honom blind. Vi får veta hur otroligt svårt och jobbigt detta var, eftersom han hade familj och frun fick ta hela delen av hushullsgöromålen och barnen. Men så upplever Rolf något fantastiskt och hela hans liv förändras – dock inte alls på det sätt man skulle kunna förvänta sig. Vi får höra andra berätta om Rolf och vad de har varit med om när de varit på möten som Rolf medverkat i, för Rolf blev, trots sitt handikapp en känd och erkänd evangelist och många människor kom till tro och blev helade av honom. Även om du inte är kristen kan du läsa den här boken. Den berättar utan krusiduller hur saker och ting förändras när vi överlåter våra liv till  Gud.

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇