Bokrecension: Julia och Jack av Anna Lönnqvist

Beräknad lästid: 3 minuter ⏳

Titel: Julia och Jack 
Författare: Anna Lönnqvist
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
ISBN: 978-91-7799-002-4
Språk: Svenska
Antal sidor: 331
Finns hos: Adlibris / Bokus

Handling:Allt började med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Richard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana. 

Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att håla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra allt. 
Julia inser i sin tur att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna. Vill hon verkligen ha den framtid hon trott? Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?
(Goodreads.com) 
————————————————————————————————————————————————
Kommentarer: Den här dök upp här hemma som spontanpost från förlaget, det är alltid trevligt och ett sätt att hitta nya författare att läsa. Jag har inte läst författarens tidigare böcker klart sugen att göra det efter att ha läst denna.

Det här är en perfekt bok att läsa när man vill koppla bort lite från alla måsten och alla deckare jag läser. Jag dras med Julia och hennes liv, jag känner med henne vissa gånger och vissa gånger vill jag bara skrika och ruska om henne. Jag har inte mycket till överst för folk som är otrogna i sina förhållanden så där förlorade de mig.

Visst känns boken ibland för förutsägbar men det gör inget för det är en mysig och varm bok om svek, kärlek, hur man kan missförstå en situation och hur de missförstånden kan påverka relationer och hur vi uppfattar saker.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇