Bokrecension: Inte helt perfekt

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: “Inte helt perfekt”
Originalets titel: “The (Im)perfect Girlfriend”
Författare: Lucy-Anne Holmes
Format: Pocket
Antal sidor: 364
Förlag: Pocketförlaget
CopyrightÄr: 2010
Serie: Sarah Sargeant #2

Baksidetext:
Sarah Sargeant Àr tillbaka! Och Àntligen har hon trÀffat den rÀtte. Den perfekte pojkvÀnnen. Dessutom ska hon Äka till Hollywood för att spela in en film. Livet leker. Men sÀg den lycka som varar, för Sarah vore inte Sarah om hon inte lyckades strula till det riktigt ordentligt.
NÀr gick det egentligen pÄ tok? Var det nÀr hon hittade fotot av den halvnakna före detta flickvÀnnen i sin pojkvÀns filofax? Eller kanske nÀr hon fick veta att hon skulle spela in en Ängande het sexscen med den snyggaste mannen i vÀrlden, nÄgonsin?
Att leva lycklig i alla sina dagar visar sig vara svÄrare Àn man skulle kunna tro.

Omdöme:

Liksom föregĂ„ngaren Ă€r detta en lĂ€ttlĂ€st, lĂ€ttsmĂ€lt och humoristisk historia som Ă€r skriven med glimten i ögat men samtidigt med en nypa allvar. Vissa delar kĂ€nns ibland nĂ„got överdrivna, men pĂ„ det stora hela Ă€r nog “Inte helt perfekt” tillochmed bĂ€ttre Ă€n föregĂ„ngaren “50 sĂ€tt att trĂ€ffa den rĂ€tte”. Humorn Ă€r hĂ€rligt avvĂ€pnande och kapitlen alldeles lagom lĂ„nga (korta). Jag hoppas att det kommer en tredje bok om Sarah Sargeant, den skulle jag gĂ€rna lĂ€sa!

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇