Bokrecension: Himlen kallar av Louise Ehde

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Himlen kallar
Författare: Louise Ehde
Förlag: Visto förlag
ISBN: 978-91-8876-918-3
Serie: Harry 
SprÄk: Svenska
Antal sidor: 275
Finns hos: Adlibris / Bokus

Handling:Anders Strömblad Ă€r en ung tillbakadragen revisor som lever ett vanligt och inrutat liv i Stockholm, utan nĂ„gra större krav pĂ„ tillvaron. NĂ€r han fĂ„r beskedet att han har en dödlig cancerform, och en begrĂ€nsad tid att leva, tar han det vĂ„gade beslutet att ge sig ut pĂ„ en vĂ€rldsomspĂ€nnande resa, istĂ€llet för att pĂ„börja omedelbar behandling. 
Resan tar honom till avlĂ€gsna delar av vĂ€rlden, dĂ€r mĂ„nga intressanta och sĂ€llsamma möten pĂ„verkar honom bĂ„de fysiskt och kĂ€nslomĂ€ssigt. Flera gĂ„nger under resans gĂ„ng stĂ€lls han öga mot öga med döden, vilket tvingar honom att rannsaka sig sjĂ€lv och sitt liv. 
Inget gĂ„r som Anders har tĂ€nkt sig. Inte ens döden hĂ„ller vad den lovar, och livet tar en högst ovĂ€ntad riktning. 
(Goodreads.com)
————————————————————————————————————————————————
Kommentarer: Jag fick den hĂ€r boken av min chef med en hĂ€lsning frĂ„n författaren, det Ă€r nĂ€mligen hennes svĂ€gerska. SĂ„ snĂ€llt.

Det hÀr Àr författarens debutbok. Och jag tycker hon lyckas leverera med sin bok. LÀsningen flyter pÄ dÄ texten Àr vÀlskriven och lÀttlÀst. Himlen kallar Àr en humoristiskt och varm berÀttelse. Trots det sorgliga Àmnet sÄ inger den hopp, att leva livet och den tid vi har kvar pÄ denna planet.

Det jag gillade allra bÀst med denna bok Àr att trots att Anders fÄr ett fruktansvÀrt besked iom sin sjukdom sÄ lÄter han inte den ta över honom. Han lÄter inte sjukdomen besegra honom och styra hans liv. Utan han bestÀmmer sig för att leva sitt liv fullt ut och ger sig ivÀg pÄ sin livs resa.

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇