Bokrecension: Häxmästaren

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel: “Häxmästaren”
Originalets titel: “The Libertine”
Författare: Saskia Walker
Format: Danskt band
Antal sidor: 331
Förlag: Förlaget Harlequin
Copyrightår: 2013
Serie: Maleficiumtrilogin #2

Baksidetext:Lennox Taskill är en liderlig rucklare, och en kraftfull häxa som enligt rykten även utför förtrollningar mot kompensation när det behagar honom. Hans enda lojalitet står till likasinnade – för hans förakt inför vanliga människor befästes när han såg son egen mor brännas på bål, anklagad för häxeri. Så när den förtjusande hustrun till en förmögen godsägare kommer för att be Lennox om hjälp, ger honom honom ovetandes både en möjlighet till förlustelse… och  vedergällning. Chloris Keavey har misslyckats med att producera en arvinge och står nu inför hotet att kastas ut på gatan av sin skoningslösa make. Hon har lovat sig själv att hon ska göra allt som står i hennes makt för att bli med barn, även om det innebär att utsätta sin kropp – och själ – för Lennox förförande magi. Men när den grymma häxjakten kommer allt närmare riskerar Lennox och Chloris allt för att kunna fortsätta med sina förbjudna, lustfyllda nätter…. och för att bevara hemligheten som kan kosta dem livet.

Mitt omdöme:Jag får nog tyvärr säga att det här var precis lika mycket “smörja” som föregångaren, “Nattfjärilen”. Möjligtvis är handlingen och själva storyn lite, lite mer att hänga i granen än sist, men de erotiska delarna är rent ut sagt bara trams och skräp.Visst, Walker bjuder på några timmars mycket lättläst, kravlös läsning, men boken är glömd lika fort som man hinner slå ihop den…

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇