BOKRECENSION- GLÖM MIG INTE

Beräknad lästid: 3 minuter ⏳

hej! Igår läste jag ut boken glöm mig inte av Anne Cassidy och nu kommer min recension på boken. en liten flicka kidnappas ur sin säng mitt i natten av en främling. Dagen efter knackar polisen på hemma hos sjuttonåriga Stella, som bor längre ner på gatan. Hon blir chockad när det visar sig att hennes mamma är huvusmisstänkt. En händelse som ägde rum för över tjugo år sedan kommer återigen upp till ytan… 

Efter att jag hade läst baksidan ville jag verkligen läsa boken eftersom den verkade så spännande. Jag tänkte efter vad jag trodde boken skulle handla om och när jag hade läst första kapitelet, trodde jag att jag trott rätt. Men när jag fortsatte läsa visade det sig att mina tankar om boken inte alls var rätt, på ett bra sätt. Boken var så mycket bättre än vad jag trott från början. Hela historien var verkligen superbra uppbyggd. Författaren hoppade mella två tidsperioder men det vart inte förvirrande för man förstd när det var den ena personen det hans´dlande om och senden andra. (Förvirrande nu när jag skriver det, jag vet, men det var inte det i boken) Boken var inte lång utan den var perfekt lång, kapitlerna var inte för långa utan man kunde läsa på kvällen och kunde läsa flera kapitel. Jag älskar sådana böcker. Dock tyckte jag att slutet var lite skumt, jag förstod vad som hände men ändå fattade jag inte. Boken slutade ganska kvickt på både gott och ont. Epilogen gjorde mig ännu mer förvirrad och även fast jag har tänkt igenom den så fattar jag inte. Men boken i sin helhet var verkligen super bra!Jag tipsar verkligen om denna bok, den var inte läskig men man satt på helspänn några gånger, ellee iallafall jag. Men jag tyckte denna bok verkligen var värd att läsa och jag ångrar absolut inte att jag köpte eller läste den. 

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇