Bokrecension: Ficktjuvens spöke av Catherine Fisher

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel:Ficktjuvens spöke
Författare: Catherine Fischer
Förlag:Argasso

Vid pennan:

Den recensionen kommer att bli ganska kort, men det betyder inte att boken inte var bra. Själva boken i sig var kort och lättläst. Jag mer eller mindre sträckläste den på några timmar.

Den handlar om Sarah, som bor tillsammans med sin mamma, sin styvfar och styvbror. Den sista gillar Sarah inte alls. Hon känner att allt var mycket bättre när det bara var hon och hennes mamma.

Mitt i allt detta börjar det hända konstiga saker i deras hus. Genom en tavla föreställande deras hus ser hon ett ansikte i ett träd. Ansiktet blinkar åt henne och det är starkpunkten på en massa konstiga, spökliga händelser.

Boken är endast på 90 sidor med stor text, så det blir inte många ord. Ändå är författaren mycket skicklig så att både historia och karaktärer utvecklas och fördjupas. Ficktjuvens spöke är en utmärkt spökhistoria. Spännande och ruskig. Det enda som inte är bra med den är att den är så kort. Jag hade gärna läst mycket mer och alla inblandade i historien.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇