Bokrecension: Familjen Bridgerton: En annorlunda allians

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Jag har fallit till föga för grupptrycket och lĂ€st första delen om Familjen Bridgerton En annorlunda alliansVi fĂ„r möta familjen Bridgerton, som med sina 8 barn Ă€r mittpunkten i Londons socitet. Den Ă€ldsta dottern heter Daphne. Hon Ă€r fortfarande inte gift efter tvĂ„ sĂ€songer,sĂ„ nĂ€r hon trĂ€ffar sin brors bĂ€sta vĂ€n Simon, kommer de överens om att lĂ„tsas vara ett par för att slippa alla frierierbjudanden och uppvaktningsritualer. Men kĂ€nslor kan man inte bestĂ€mma över. Det lĂ€r bĂ„da tvĂ„ snart bli varse. SĂ€rskilt kĂ€nslor som hĂ€rrör frĂ„n spöken frĂ„n det förflutna kan vara nĂ„got av ett ooöverstigligt hinder.  

 Simon och Daphne har hela vĂ€rlden att kĂ€mpa mot, framförallt hennes tre Ă€ldre bröder som övervakar sin syster som en hök och som inte tillĂ„ter nĂ„gon eller nĂ„got att skada henne. Anledningen till att jag alls lĂ€ste denna boken, var att jag nĂ„gonstans lĂ€st att den jĂ€mfördes med Jane Austens romaner. Men man kan inte komma lĂ€ngre bort frĂ„n sanningen. Det enda som Ă€r lika Ă€r tidsperioden. SprĂ„ket Ă€r inte alls tidsenligt, inte heller alla kĂ€nslouttryck. Handlingen i sig Ă€r vĂ€l nĂ„gorlunda acceptabel, men jag kommer definitivt inte att lĂ€sa de andra böckerna i serien!

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇