Bokrecension: Falska skulder

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Falska skulder
Författare: Louise Allen
Förlag: Harlequin Historisk
Sidor: 315
Serie: –
Originaltitel: The Marriage Debt

Handling:
Är hon en strĂ„trövares brud

GiftermĂ„let mellan en strĂ„trövare som vĂ€ntar pĂ„ avrĂ€ttning Ă€r miss Katherine Cunninghams enda utvĂ€g för att bli av med sina betungade skulder. Enligt lag kommer dessa att försvinna med honom i och med hans död. Men det visar sig att hennes nyblivne make, Nicholas Lydgate, Ă€r oskyldig – och son till en hertig!

eller en markis hustru?
Katherine Àr fast besluten att rÀdda hans liv, trots att det förvandlar en högst tillfÀllig make till en permanent sÄdan!

Omdöme:
Jag Àlskar historiska romaner! De Àr mysiga, lÀttlÀsta och tja, helt enkelt nya favoriter.
SprÄket flyter pÄ bra och man kan inte sluta lÀsa för en sekund, Àven om det inte Àr spÀnnande sÄ Àr det facinerande att lÀsa.

Jag har fastnat för alla karaktÀrer hitills i historiska romaner. SÄ dem hÀr blir inget undantag. Det verkar som att alla författarna har pratat om att ha en kvinna som Àr viljestark, sjÀlvsÀker, modig sÄ att man bara mÄste fastna för henne, för att hon Àr en hÀrlig karaktÀr att följa, med smarta kommentarer.
Det verkar ocksÄ som att att författarna gillar namnet Nicholas. Fast jag gillar det namnet, sÄ det gör inget för mig.

Fast nĂ„got jag Ă€r missnöjd med Ă€r att Katherine hela tiden sköt undan sina kĂ€nslor för Nicholas, och var kylig och arg pĂ„ honom. Jag förstod inte varför, hon sov ju under ett tak och fick mat och pengar. Blev glad i slutet 😀

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇