Bokrecension: En tillfällig lösning av Denise Rudberg & Hugo Rehnberg

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel: En tillfällig lösning
Författare: Denise Rudberg & Hugo Rehnberg
Förlag: Lind & Co
ISBN: 978-91-7461-373-5
Språk: Svenska
Antal sidor: 265
Finns hos: Adlibris Bokus

Handling:Lisens liv är perfekt. Hon lever i ett lyckligt äktenskap, har en välartad dotter och karriären på pr-byrån pekar spikrakt uppåt. 
Teddy lever en annan sorts dröm. Han är en sorglös, stormrik och arbetsskygg arvtagare vars största existentiella dilemma är vilken skinnklädsel han ska ha i sin nästa sportbil.
Under ett och samma dygn rämnar tillvaron för både Lisen och Teddy, och av en slump möts deras vägar. Dock förstår de  sig inte alls på varandra. Lisen är stel och irriterande präktig, medan Teddy är självisk och häpnadsväckande ansvarslös. Sakta men säkert byggs emellertid en oväntad vänskap upp. 
(Goodreads.com)
————————————————————————————————————————————————
Kommentarer: Som vanligt vet man vad man får med Denise Rudbergs böcker. Detta är den andra bok som hon skriver med Hugo Regnberg.

Precis som i deras förra bok är vartannat kapitel berättat och skriven ur Lisens perspektiv och upplevelser och vartannat ur Teddys. Jag hade lite svårt för Lisen i början men jag gillar ändå henne. Till en början kändes hon lite väl för präktig och ointressant men hon lyckas överraska mig flera gånger och står upp för sig själv, det gillar jag verkligen. Teddy har jag svårt för i stort sett hela boken. Visst växer han under bokens gång och jag kan erkänna att jag gillar honom något mer mot slutet även om jag har väldigt svårt för honom.

Precis som deras förra bok är det en lättsam och underhållande bok, man läser ut den på 2 timmar och inget man kommer komma ihåg länge och inte sätter ett större djup hos en.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇