Bokrecension: “En nästan perfekt dag”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

En nästan perfekt dagFörfattare: Mareike KrügelBokförlag: Albert Bonniers förlagÅlder (vad jag tycker): Från ca 15 årAntal sidor: 267 sidorISBN: 9789100174439Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 3.35Recensionsexemplar: Nej!

Baksidestext
Det är en helt vanlig fredag. Katharina navigerar vant i vardagskaoset kring elvaåriga Helli och sjuttonårige Alex, samtidigt som hon försöker vara helt okej med den veckopendlande maken Costas beslut om att stanna på en firmafest i Berlin över natten.
Men det ingen vet är att Katharina bär på en hemlighet som får tankarna att mala. Blev livet verkligen som hon ville? Vad hände med alla drömmar?

Vad tycker jag?
Jag trodde jag skulle tycka om boken, men det gjorde jag tyvärr inte. Jag gillar inte alls hoppen mellan nutid och dåtid, och att det inte finns några kapitel tycker jag är jättejobbigt. Boken kunde varit jättebra med tanke på alla tokiga och roliga händelser under dagen. Men jag gillar inte sättet den är skriven på och inte att det hoppar så mycket. Jag tycker ändå att boken har ett bra djup med en bakomliggande tanke.
En annan sak som jag störde mig på var att det inte fanns några kapitel. Det var jättejobbigt tyckte jag.
Men i det stora hela passar inte boken mig alls, tyvärr.

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇