Bokrecension: “Dubbla slag”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Författare: Malin Persson Giolito
Bokförlag: MÄnpocket
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 15 Ă„r
Antal sidor: 372 sidor
ISBN: 9789175037967
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 2.74
Första meningen i boken: Med Ànnu en natt av knölig flickrumsmadrass i kroppen korsade Hanna ValhallavÀgen och halvsprang nedför Engelbrektsgatan.

Baksidestext
Det fanns en tid dÄ Hanna inte behövde anstrÀnga sig, nÀr hon var en ung lovande advokat. Drömjobbet fick hon utan att ens söka det och karriÀren gick som pÄ rÀls. Men det tog slut, nÄgonstans i samband med att hon blev gravid. Plötsligt behandlas hon annorlunda pÄ kontoret och stÀmningen blir allt mer rÄ och hÄnfull. Successivt utmanövreras hon frÄn arbetsplatsen, trots att hon gör allt för att hÄlla sig kvar.

Vad tycker jag?
Jag tycker boken Àr ganska bra! Den Àr lite spÀnnande och den har ett bra flyt. Jag gillar att det handlar om jobbet och familjelivet, det gör att jag vill fortsÀtta lÀsa om Hannas liv och vardagsproblem. Jag gillar att det Àr som en vanlig familj som har problem som alla har. Den Àr bra men inte jÀttebra. Jag hade nog lite för höga förvÀntningar ocksÄ. Eftersom Störst av allt Àr sÄ populÀr och har hyllats tÀnkte jag att denna mÄste ju ocksÄ vara jÀttebra. Men sÄ var det inte riktigt, tyvÀrr. Jag gillar den som sagt men det Àr inte en fullpoÀngare.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇