Bokrecension: DEN JAG VILLE HA AV SHEILA O’FLANAGAN

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Nu har jag dÄ tagit mig igenom Ànnu en typisk tjejbok.

PÄ baksidan stÄr det:
Det hÀr Àr berÀttelsen om de tvÄ vÀnnerna Darcy och Nieve, bÀstisarna som alltid stÀllde upp för varandra Ànda fram till den dagen Nieve förförde Darcys pojkvÀn.
Tio Är gÄr utan att de har nÄgon som helst kontakt, men sÄ en dag dyker en bröllopsinbjudan upp hemma hos Darcy. Nieve ska gifta sig och vill grÀva ner stridsyxan.
Men Darcy har nĂ„got annat i sikte, vad hon egentligen lĂ€ngtar efter mest av allt Ă€r att fĂ„ hĂ€mnas vad som i hennes ögon var ett oförlĂ„tligt svek. Hon kan inte slĂ€ppa drömmen om det liv hon kunde ha haft


Den jag ville ha Ă€r en roman om vĂ€nskap, svek och om att lĂ€ra sig inse vad man egentligen vill med sitt liv. Det handlar om de stunder i livet vi ibland kan se tillbaka pĂ„ och tĂ€nka “om bara”, eller “om inte” tillfĂ€llen som vi gĂ€rna vill tro att de kunde ha förĂ€ndrat vĂ„ra liv om vi dĂ„ gjort ett annat val.

Min Ă„sikt:
Det Ă€r en typisk förutsĂ€gbar tjejig bok. SjĂ€lva handlingen kommer inte med nĂ„gra överraskningar men gillar man tjejböcker som Ă€r ganska förutsĂ€gbara sĂ„ Ă€r den vĂ€l helt ok.  Boken handlar ju som det stĂ„r pĂ„ baksidan av boken om att tĂ€nka tillbaka med “om bara” och “om inte”. Dock tycker inte jag att boken fick mig att tĂ€nka till allt för mycket
. Med andra ord inte den bĂ€sta bok jag har lĂ€st


InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇