Bokrecension: Den där kvällen av Sheila O´Flanagan

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel: Den där kvällen
Författare: Sheila O´Flanagan
Förlag: LB Förlag
ISBN: 978-91-7799-050-5
Original titel: What happened that night
Antal sidor: 494
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar från: LB Förlag, stort tack!
Första meningen: “Från sin position bakom scenen i festlokalen kunde Bey Fitzpatrick se på utan att synas.”

Handling:Lola Fitzpatrick är en smart och ambitiös, men också oerhört envis. När hon en kväll tvingas ta ett livsavgörande beslut så gör hon det hastigt och utan eftertanke. Och utan att ha den information som skulle kunna förändra allt. 
Bey är definitivt sin mammas dotter. Hon är impulsiv och hetsig och hamnar ofta i knepiga situationer som hon inte kan hantera. Som när hon en kväll träffar mannen hon älskar och tvingas fatta ett eget beslut. 
För både Lola och Bey är det ett enda ögonblick som förändrar allt. Men det som de tror är deras livs misstag kan kanske också visa sig vara deras största chans. 

Kommentar: Detta är den första bok jag läser av Sheila O`Flanagan, har velat läsa hennes böcker rätt länge. Hon är ju rätt stor i feelgood genren, hon är känd för sina relationsromaner. Detta är en typiskt feelgood som har de där ingredienserna kärlek, hemligheter, vänskap. Man vet lite hur det ska sluta men det gör ingen ibland behöver man läsa denna typ av böcker.
I början drivs jag med i handlingen men halvvägs in kände jag att den inte riktigt fångade mig längre. Tempot saktar av och berättelsen är på tok för lång. Författaren hade vunnit på att korta ner boken en 100 sidor.
Jag gillade beskrivningarna v smyckena och juvelerna. Författaren beskriver dem så levande så man verkligen kan se dem framför sig.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇