Bokrecension: De rätta

Beräknad lästid: 3 minuter ⏳

Tally är nu en speciell supermänniska: hon har hårdare skelett, vassare tänder och naglar, väldigt starka muskler och har ett fantastiskt luktsinne. Hon kan också tänka mycket bättre än vanliga människor, hon är smartare än dem.
    Det enda negativa är att hon inte längre kan älska Zane. När hon ser hans darrande händer och sargade kropp fylls hon av vämjelse. Men om han blir lika speciell som hon kan hon säkert älska honom igen, så hon och Shay iscensätter en rymning som får oväntade konsekvenser de inte ens trodde kunde hända.
_____________________________________________________________________

När jag hade läst ungefär 50 sidor var jag så arg så jag ville kasta boken i väggen och började fundera över författarens mentala hälsa. Det skulle inte vara så! Tally skulle inte vara en hemsk supermänniska! Vad har författaren gjort med denna fantastiska serie? Jag funderade, allvarligt talat, på att inte läsa vidare. Men jag ångrar inte att jag gjorde det.

För boken är bra. Riktigt bra. Den är bara… Elak mot mig som inte var som jag ville att den skulle vara i början. Men boken överraskade verkligen mig i slutet, den tog en vändning jag absolut inte kunde gissa mig till och slutade absolut inte dåligt även om det händer en väldigt, väldigt sorglig sak. Men slutet är väldigt bra, jag hade absolut inte velat ändra på det om jag kunde!

Jag läste ut boken väldigt snabbt, det tog bara några timmar sammanlagt (började i går kväll/eftermiddag och läste ut den efter skolan idag). Det var nog för att den är mer spännande än “Ful” och “Ful eller snygg?”. Men jag ger dem ändå samma betyg, för de andra hade andra saker som gör dem fantastiska (inte för att den här boken saknar något speciellt, men ändå).

Sedan måste jag säga att framsidan är helt okej för att vara i den här serien! Den passar perfekt med de ljustatueringar Tally har i boken (tatueringar som rör på sig i samma takt som hjärtat dunkar).

Jag rekommenderar denna serie väldigt starkt till alla som vill läsa något spännande, lite sorgligt och hemskt och tankeväckande!

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇