Bokrecension: Darkside

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

En mystisk kvinna förföljer Jonathan. Hans pappa Àr förd till ett mentalsjukhus. Nu springer han för sitt liv, men han har ingenstans att ta vÀgen. Det enda han vet Àr att han mÄste ta reda pÄ sanningen.

Jonathan har hittat ingÄngen till Darkside, en obeskrivlig plats, dit ljuset aldrig nÄr och mardrömmar blir till verklighet.

Jag snodde beskrivningen frÄn baksidan, för jag gillar den sÄ mycket. Den avslöjar inte sÄ mycket om boken och gör sÄ man vill veta mer (tycker jag dÄ).
    Jag gillar sjĂ€lva idĂ©n till den hĂ€r boken – (Spoilervarning) att Darkside Ă€r en plats under London och att de som bor dĂ€r kallar London för Lightside (Slut pĂ„ spoiler). Sedan tycker jag att idĂ©n om den som var ledare i Darkside först (den som lĂ€st boken vet vad jag menar) Ă€r fantastiskt bra! Tja, hela idĂ©n med sjĂ€lva Darkside Ă€r rĂ€tt fantastisk, faktiskt.
    Boken Àr vÀldigt spÀnnande och det hÀnder saker hela tiden. Det blir aldrig lÄngtrÄkigt att lÀsa! Den Àr inte heller det minsta förutsÀgbar.
    Jag lÀste denna bok en gÄng för jÀttelÀnge sedan, men jag lÀste aldrig fortsÀttningarna av nÄgon anledning. Men det ska jag absolut göra nu, jag vill ju veta vad som hÀnder!
    NÄgot att klaga pÄ? Tja, den kunde varit liite lÀngre tycker jag, haha.

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇