Bokrecension: “Clara & viruset: Jakten på toapapper”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Clara & viruset: Jakten på toapapperFörfattare: Lisa KärmanderIllustratör: Emmelie SalomonssonBokförlag: Idus FörlagÅlder (vad jag tycker): Från ca 3 årAntal sidor: 32 sidorISBN: 9789189147508
Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 5.00
Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

Baksidestext
Alla pratar om det nya viruset, tänker Clara. Hon har hört att många är rädda för att gå ut. Därför samlar en del på sig massor av mat och andra saker så att de ska klara sig hemma länge. När Clara kommer till mataffären är hyllan där toapappret brukar stå helt tom! Allt toapapper är slut! Eller …?
Vad tycker jag?Jag gillar verkligen boken! Den är högaktuell med tanke på Coronapandemin som pågår just nu. Jag gillar att det boken är rolig och jag skrattade högt flera gånger. Jag tycker verkligen om att boken handlar om toapapper och de tokiga som hänt nu under pandemin. Jag tycker även om att boken inte förminskar oroskänslorna.Boken är rolig men ändå beskrivande. Jag gillar att det är lite info på slutet som berättar hur smittspridningen kan minskas.Jag tycker väldigt mycket om illustrationerna! De är roliga och passar bra till handlingen.Boken är lite annorlunda på så sätt att det är en handling som är nytänkande.
Tre sammanfattande ord:Rolig, informativ och annorlunda.

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇