Bokrecension: Blod eller Choklad?

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Blod och choklad skiljer sig frÄn de andra dark-romance serierna. HÀr Àr det varulvtjejen som blir kÀr i mÀnniskokillen. En annan detalj som Àr vÀrd att nÀmna Àr att boken skrevs för över tio Ärsedan. (Tio Är före Twilight!) Men sticker den ut tillrÀckligt för att inte bli en i mÀngden?

Vivian Ă€r sexton Ă„r, snygg och varulv. Men som varulv Ă€r hon isolerad frĂ„n mĂ€nniskornas vĂ€rld och bunden till sin flock. NĂ€r hon en dag kommer i kontakt med mĂ€nniskokillen Aiden blir hon förĂ€lskad. Men focken gillar inte hennes förhĂ„llande med “kött-killen”. Vivian drömmer om att kunna berĂ€tta för Aiden om hennes sanna jag. Och den dagen hon gör det blir inget som hon tĂ€nkt sig


Vad som mer fĂ„r Blod och Choklad att skilja sig frĂ„n klungan Ă€r Aiden. Aiden har rollen: killen som tjejen blir kĂ€r i. I de andra böckerna Ă€r denna kille snygg som en gud och helt perfekt (Edward, PatchDimitri etc.) Men Aiden, tja, han Ă€r en hippie som klĂ€r sig i blommiga skjortor och Ă€r besatt av mytologi. Ingen Edward precis. Men han blir perfekt eftersom Vivian ser honom som perfekt. Stort Gilla pĂ„ den detaljen. I övrigt gillade jag boken och speciellt gillade jag historiens vĂ€ndning i slutet.
Boken Àr fristÄende, lite trist eftersom det hade varit roligt med en serie. Blod och Choklad har ocksÄ gjorts till film och den tÀnkte jag nu sÀtta mig ner för att se.

NĂ€sta bok i vampyr kategorin jag tar sikte pĂ„ Ă€r: Jagad av Kristin och P.C. Cast.Skrivet av Elin Kategorier: 14+Dark-RomanceKĂ€rlekSpĂ€nning

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇