Bokrecension: Beskyddaren – Mickey Bolitar #1

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Författare: Harlan Coben
Förlag: Bonnier Carlsen
UtgivningsÄr: 2011
Serie: Mickey Bolitar #2
Sidantal: 299
SprÄk: Svenska
Originaltitel: Shelter
Genre: Thriller, lite kÀrlek & vÀnskap, vardag, spÀÀnning sÄklart.
Övrigt: UtlĂ€st 2 Oktober 2014

TUSAN. VILKEN. BRA. BOK! Det hĂ€r Ă€r exakt en sĂ„dan som man inte vill lĂ€gga sig ifrĂ„n!!! Den var vĂ€ldigt lĂ€ttlĂ€st (kunde varit lite mer text för min del.. men men) och allt flöt pĂ„ sĂ„ bra. Det började med att de fick en ledtrĂ„d.. sen Ă€nnu fler ledtrĂ„dar .. och allt hĂ€ngde ihop hela vĂ€gen. Även fast det tog ett ta för mig att fĂ„ ihop allt, haha. Men sĂ„ bra! ♄ LÀÀÀÀngtar efter del 2 som jag stĂ€llt mig i kö pĂ„ biblioteket! Det ska Ă€ven komma en del 3, hoppas att de översĂ€tter till svenska. Annars. x.x = död. Förresten spontan tog jag boken pĂ„ bibblan! SĂ„ hade tur. Nu till handlingen i alla fall .. haha :

~~

Boken handlar om Mickey Bolitar som har sett sin pappa gÄ bort i en bilolycka och som har en mamma som Àr pÄ behandlingshem. Nu bor han hos sin farbror Myron Bolitar och ska börja i en helt ny skola. Tror det var gymnasiet, ring 2. Efter ett introduktionssamtal pÄ skolan, trÀffar Mickey Ashley, som sedan blev hans flickvÀn. (i ca 2 veckor)

Men Mickeys flickvĂ€n försvinner spĂ„rlöst en dag.. och med Mickeys nya vĂ€nner ger dem sig ut för att leta efter henne. Och vĂ€nnerna Ă€r den speciella och lite emo Ema och den oförutsĂ€gbara pojken Spoon. De Ă€r alla en aningen speciella, men de verkar snĂ€lla och roliga. Tillsammans hittar de spĂ„r som leder till ett spöklikt hus dĂ€r tokkĂ€ringen sĂ€gs bo och till en solkig strippklubb. Ashley verkar inte va den hon sĂ€gs vara – och inte heller Mickeys döde pappa. Men alla har nĂ„got gemensamt.

~~

Omdöme: Om ni lĂ€st hela recensionen .. sĂ„ vet ni nog att jag gillade den hĂ€r boken. Gav den till och med 5 stjĂ€rnor pĂ„ goodreads. För den Ă€r sĂ„ spĂ€nnande .. och Ă€r inte alls som en deckare. SĂ„ om ni inte gillar deckare .. prova Ă€ndĂ„ den hĂ€r! Kanske ska du det Elvira? (PĂ„ mylifestylebyelvira) För det hĂ€r handlar om en kick-ass pojke .. som har tvĂ„ rĂ€tt sĂ„ kick-assiga (haha) vĂ€nner. Och ingen dödas.. sĂ„ ni som inte gillar mord .. kan ocksĂ„ lĂ€sa! LĂ€s bara! Jag lĂ€ngtar i alla fall tills jag fĂ„r fortsĂ€ttningen! ♄
http://www.bokus.com/bok/9789163871740/beskyddaren/

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇