Bokrecension: Besatt

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

SextonÄriga Elly har varit förÀlskad i Carl lÀnge. Carl Àr hennes allra bÀsta vÀn och granne, och hon tror att det kanske kan bli nÄgot mellan dem.
    En dag börjar en ny tjej, Sandy, i Ellys skola. Hon Ă€r frĂ„n Amerika och alla tycker att hon Ă€r jĂ€ttecool.
    NĂ€r Carl och Sandy blir tillsammans blir Elly förkrossad. Hur ska hon nu överleva?
    Elly gör allt för att visa att hon inte bryr sig om att Sandy och Carl blir ihop. Hon blir tillsammans med andra killar för att visa hur lite hon bryr sig. Men egentligen Ă€r det bara Carl som finns för henne.
    Elly gör allt för att det ska ta slut mellan Carl och Sandy. Ibland verkar det som att det ska lyckas, men det blir alltid bra igen.
    Tills en dag, dĂ„ Elly gĂ„r för lĂ„ngt.

Jag vet inte vad jag ska sĂ€ga om denna boken. PĂ„ ett sĂ€tt var den bra, pĂ„ ett sĂ€tt inte. Boken var vĂ€ldigt spĂ€nnande, men om man inte gillar dĂ„liga slut tycker jag att man ska slĂ€nga ifrĂ„n sig “Besatt” direkt. Den var vĂ€ldigt seg i början
 Men den Ă€r lĂ€svĂ€rd, för den var en udda och ganska bra bok som Ă€r svĂ„r att sluta tĂ€nka pĂ„. Den fick i alla fall mig att tĂ€nka pĂ„ hur egoistiska mĂ€nniskor kan vara, och hur man kan göra för att fĂ„ det bra för sig sjĂ€lv och andra. För det Ă€r ju inte alltid det lĂ€ttaste.

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇