Bokrecension: Before I fall

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Samantha Kingston har allt. Hon har sina tre vÀnner Lindsay, Ally och Elody, hon har pojkvÀnnen Rob som de flesta trÄnar efter, det bÀsta bordet i cafeterian och bÀsta parkeringsplatsen.
    Den tolfte februari ska bli en till, vanlig dag i hennes liv.
    Men det visar sig vara hennes sista.
    Men hon fĂ„r en andra chans. Eller sju till chanser. Hon upplever samma dag sju gĂ„nger till, och pĂ„ de dagarna mĂ„ste hon reda ut mysteriet kring hennes död och ta reda pĂ„ vĂ€rdet av det hon hĂ„ller pĂ„ att förlora.

Jag gillar verkligen denna boken! Den Àr spÀnnande, romantisk, rolig och sorglig. Personerna Àr fÀrgstarka, och Àven om nÄgra av dem Àr riktigt, riktigt hemska Àr det svÄrt att ÀndÄ inte tycka om dem lite ÀndÄ. Jag trodde först det skulle bli lÄngtrÄkigt att lÀsa om samma dag sju gÄnger, men den hÀr boken var inte lÄngtrÄkig alls. LÀs den, annars..!
    Boken var sĂ„ bra och spĂ€nnande att jag glömde att jag lĂ€ste pĂ„ engelska. NĂ€r jag började lĂ€sa hade jag knappt nĂ„gra förvĂ€ntningar, och det var tur, för annars hade kanske inte boken varit riktigt lika bra. Jag blev vĂ€ldigt överraskad nĂ€r jag mĂ€rkte hur fantastisk boken var!
    “Before I fall” finns pĂ„ svenska ocksĂ„ och dĂ„ heter den “Resten fĂ„r du ta reda pĂ„ sjĂ€lv”. Jag tycker det engelska namnet Ă€r mycket bĂ€ttre, och den engelska framsidan Ă€r mycket finare

HĂ€r Ă€r Lauren Olivers hemsida och hĂ€r kommer en trailer till boken:

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇