Bokrecension: Att vara Nikki

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Att vara Nikki
Författare: Meg Cabot
Förlag: Raben & Sjögren
Sidor: 294
Serie: Airhead #2
Originaltitel: Being Nikki

Handling:
Förut var Em Watts en helt vanlig tjej som hellre spelade tv-spel Ă€n flirtade med killar. Sedan hĂ€nde den fruktansvĂ€rda olyckan. Plötsligt befinner sig Ems hjĂ€rna i supermodellen Nikki Howards kropp. Men Em Ă€r inte nĂ„got supermodellĂ€mne och det nya livet blir lĂ„ngt ifrĂ„n fantastiskt. Hon tvingas manövrera sitt gamla liv i hemlighet, samtidigt som hon gĂ„r i skolan och gör glammiga modefotograferingar. Hon kan inte berĂ€tta för sin bĂ€stis – killen som hon gillar – vem hon egentligen Ă€r, hon trĂ€ffar knappt sin familj och det vĂ€rsta av allt Ă€r att hon Ă€r övertygad om att företaget som har transplanterat hennes hjĂ€rna till supermodellens kropp tĂ€nker göra allt för att hĂ„lla operationen hemlig.

Omdöme:
Jag Àr besviken pÄ den hÀr serien. Jag trodde (pÄgrund av alla bra recensioner om boken) att den hÀr skulle vara nÄgot extra. Men det visade sig att den bara blev sÀmre.
KaraktÀrerna Àr fortfarande dÄliga, fast inte Lulu. Men Em börjar jag tröttna pÄ. Hon tÀnker bara pÄ sig sjÀlv kÀnns det som.
Jag har inget bra att sĂ€ga om den hĂ€r boken.
Jo, jag kom pĂ„ en sak. Jag gillar hur titeln blĂ€nker till i bokhyllan 🙂
Jag ska lĂ€sa tredje och sista delen Jagad, och se om den hĂ€r serien kan bli bra igen.

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇