Bokrecension: “Arthur Peppers diskreta charm”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Arthur Peppers diskreta charm
Författare: Phaedra Patrick
Bokförlag: MÄnpocket
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 15 Ă„r
Antal sidor: 300 sidor
ISBN: 9789175036731
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.89
Recensionsexemplar: Nej!

Baksidestext
Arthur Peppers liv gÄr sin gilla gÄng. Han gÄr upp klockan halv Ätta varje dag, precis som han gjorde nÀr hans fru Miriam levde. Han tar pÄ sig samma grÄ lÄngbyxor och senapsfÀrgade vÀst som alltid, vattnar sin ormbunke Fredrica och gÄr ut i trÀdgÄrden. Samma rutin varje dag.
Men nĂ€r han pĂ„ Ă„rsdagen av Miriams död bestĂ€mmer sig för att gĂ„ igenom hennes kvarlĂ€mnade saker, hittar han ett exklusivt guldarmband med berlocker undangömt i en sko. Flera av berlockerna verkar mycket dyrbara – en av dem Ă€r en liten elefant som har en inskription med ett telefonnummer till Indien. Det blir början pĂ„ ett Ă€ventyr som kommer att föra Arthur till platser han aldrig tidigare besökt. Han upptĂ€cker hur lite han egentligen vet om sin fru, och i sökandet efter sanningen kommer han att finna bĂ„de tröst och kĂ€rlek.

Vad tycker jag?
Jag gillar boken! Det Ă€r en mysig feelgood med mysiga karaktĂ€rer. Jag gillar verkligen Arthurs Ă€ventyr och den röda trĂ„den genom hela boken med armbandet. Jag tycker om sprĂ„ket och hur berĂ€ttelsen Ă€r uppbyggd. Jag tycker boken Ă€r rolig ibland och lite ledsam ibland. Precis som feelgood ska vara, enligt mig. Jag gillar verkligen Arthur som karaktĂ€r och Ă€ven en rad andra karaktĂ€rer. Det Ă€r verkligen en bra “mellanbok” om man vill ha nĂ„got lĂ€ttsamt och inte behöver tĂ€nka sĂ„ mycket.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇