Bokrecension: Anne Rice skriver om varulvar

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

I februari 2012 kommer Anne Rice nya bok ut, pÄ engelska. Den hÀr gÄngen handlar det om varulvar. The Wolf Gift Àr, enligt Anne Rice sjÀlv, hennes egen tolkning pÄ varulvar. Hon menar att det redan har skrivits en hel del om Àmnet, men jag tror att det kommer att bli en spÀnnande lÀsning.

Alla Anne Rice böcker har tyvÀrr inte blivit översatta till svenska, varför jag brukar lÀsa dem pÄ engelska. Om The Wolf Gift kommer att bli översatt Àr osÀkert. Ni som Ànnu inte har upptÀckt denna författare rekommenderar jag att lÀsa hennes böcker om vampyrer, sÄ som En vampyrs bekÀnnelse, Nattens furste (tvÄ av tio böcker i hennes Vampyrkrönika). Dessa finns översatta till svenska.

För er som njuter av att lÀsa böckerna pÄ sitt originalsprÄk, eller inte nöjer sig med att bara lÀsa de som Àr översatta till svenska kan jag Àven rekommendera hennes triologi om hÀxor: The Witching Hour, Lasher och Taltos. De senare böckerna i Vampyrkrönikan binder hon ihop med karaktÀrerna i hÀxtriologin.

Jag ser fram emot The Wolf Gift och hoppas Àven att den blir översatt pÄ svenska, för Anne Rice förtjÀnar att bli lÀst av alla.

KĂ€lla: https://bookiecookiez.wordpress.com/2011/10/30/anne-rice-skriver-om-varulvar/

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇