Bokrecension: A MILLION WORLDS WITH YOU AV CLAUDIA GREY

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

“A Million Worlds With You” av Claudia Gray, utgiven av Harper Teen, 2016, 4/5 stjärnor.

Jag har läst ut tredje och sista delen i Claudia Greys Firebird-trilogi och wow vilken avslutning. Det var en bok som hade så många element och man var aldrig riktigt säker på vart händelserna skulle ta en. Jag kan inte direkt berätta något som händer i boken utan att spoila för er som inte läst den, så jag kommer mest bara prata om mina tankar.

Det var en bra avslutning på en serie, dock tycker jag inte att det är den bästa i serien, tvåan känner jag var betydligt bättre och mer intressant än vad trean var, även om trean också är superspännande och intensiv, men det saknades något för mig men jag vet inte riktigt vad det var. I vilket fall som helst så är det definitivt en serie att läsa om man gillar sci-fi, flera universum och tidsresande. Det är en serie som har action, romantik, maktbegär och så mycket mer. Jag är så glad att jag bestämde mig för att läsa klart denna serien för det var den absolut värd att göra och jag ser nu fram emot att ta tag i de serier jag har i min bokhylla som jag läst en bok av och sen inte fortsatt läsa. I år blir det nog ett försök till att avsluta ett par serier i alla fall.

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇