Bokrecension: Babbeldrottningen i New York

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Titel: Babbaldrottningen i New York
Författare: Anna Godbersen
Förlag: Hot Spot
Sidor: 293
Serie: Babbeldrottningen #2
Originaltitel: Queen of Babble in the big city

Handling

Lizzie Nichols har ett stort problem i livet: hon kan aldrig hÄlla tyst! Hon har en osviklig förmÄga att sÀga fel saker vid fel tidpunkt.

Nu Àr hon i New York, lika bubblande charmig och optimistisk som alltid. Det gÀller bara att hitta ett jobb och en bostad sÄ blir allt toppen.

Men hon mÄste kÀmpa sig igenom den ena förnedrande situationen efter den andra och fÄr slutligen jobb som receptionist pÄ en advokatbyrÄ. Inte precis hennes drömjobb (som Àr att öppna en vintagebutik för brudklÀnningar) men det betalar i alla fall rÀkningarna.

Fast hennes rÄd till blivande brudar att inte skriva pÄ Àktenskapsförorden underlÀttar inte precis hennes karriÀr.

Kan hon aldrig lÀra sig att hÄlla munnen stÀngd!

Omdöme

Jag blev positivt överraskad av den hÀr, precis som första boken Babbeldrottningen.

Den skiljer sig pÄ nÄgot sett frÄn mÀngden av Meg Cabots andra chick-lit böcker, kanske det Àr för att det Àr hennes andra vuxenbok! Fast det mÀrks inte sÄ mycket av sÄ jag rekommenderar den frÄn 13 Är och uppÄt, och kanske för 12-Äringar ocksÄ men jag Àr inte riktigt sÀker.

Jag förbluffas hela tiden över hur Lizzie försetter sig sjÀlv i en knepig situation efter en annan. Allvarligt talat, hur lyckas man?
Men det Ă€r en stor del av bokens charm med hennes “knepigheter”.

Och jag gillade idéen med att vissa hennes bröllopsguide mellan varje kapitel. Det var vÀldigt intressant och roligt att lÀsa.

Luke Àr min favoritkaraktÀr i den hÀr boken. Han utgör en annan del av bokens charm dels för att han Àr charmig, snÀll och omtÀnksam.

En karaktÀr som jag blev förvÄnad över var Lizzies grandma. Hon sa sÄ konstiga saker ibland att jag höll pÄ att dö av skratt!

En underbar karaktÀr enligt mig.

InlÀgg senast uppdaterat: 21 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇