Bokrecension: Airhead av Meg Cabot

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Airhead
Författare: Meg Cabot
Förlag: Raben & Sjögren
Sidor: 291
Serie: Airhead #1
Originaltitel: Airhead

Handling:

“Det Ă€r utsidan som rĂ€knas. Ingen bryr sig om insidan.”

NÀr Em Watts vaknar upp efter en mÄnad i koma, upptÀcker hon att hon Àr nÄgon annan! Hon har blivit den snygga fotomodellen Nikki Howard.

Em, numera Nikki, Àr mer Àn pojkflicka Àn en partyprinssessa och har ingen aning om hur hon ska klara sig i det nya fotomodells livet.

Omdöme:

Jag hade ganska höga förvÀntningar pÄ den hÀr boken , och jag kan börja med att skriva att den nÀstan, bara nÀstan, steg över mina förvÀntningar. Men tyvÀrr sÄ gjorde den inte det.

KaraktÀrerna var inget vidare, jag gillade inte den första Nikki, hon var ganska elak av sig, vad jag förstod av hennes kompisar. Den enda jag gillade var Lulu, Nikkis bÀsta vÀn. Hon var sÄ rar och snÀll!

Även mot Em, fast det inte egentligen var hennes bĂ€stis lĂ€ngre. Och Nikkis hund Cosabella. Åh, sĂ„ fint namn, och den verkar vara sĂ„ mysig att jag sjĂ€lv önskar mig en sĂ„dan hund!

SprĂ„ket Ă€r riktigt bra, det passar tjejer i alla nĂ€stan alla Ă„ldrar, men bĂ€st för tjejer mellan 12 – 15 Ă„r. Det mĂ€rks att det Ă€r en tjejbok, allt mode och smink. Jag skulle inte stĂ„ ut med det. Jag Ă€r nöjd med det jag har.

InlÀgg senast uppdaterat: 22 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇